top of page

Stor nordisk smaksmeny

Menyen for matelskere! Dette er vår helt nye luksuriøse sesongmeny. Menyen har fokus på kvalitetsprodukter fra lokale norske produsenter. Kan leveres som "sharing" eller som buffet.

Meny info anchor

Fat og anretning er nøye satt sammen for å gi et riktig uttrykk til rettene. Kokken som leverer maten, setter også gjerne ut kaldretter i anbefalt rekkefølge.


Sjøkreps med ørretrogn

Servert med agurk og urtevinagrette.


Sashimi av Føyalaks

Lime, chilli, karse, sesamfrø og syrlig ponzusaus.


Miks av tomater fra Hanasand Gård

Toppet med burrata, basilikum og kjøkkenets syltete rødløk.


Norsk asparges

Dryss av stekte hasselnøtter servert med ramsløk dressing.


Blinis med løyrom Kalix fra Sverige

Servert med pisket rørosrømme, rødløk og gressløk. 


Norsk indrefilet av okse

Tynne skiver toppet med svensk Vesterbottensost og karse. 


Potetsalat med Bjertnæs & Hoel poteter

Syltede gulbeter og soltørket tomat. Toppet med granateple og reddik.


Kjøkkenets bakte og syltete grønnsaker

Serveres sammen med varmrettene.


Norske oster

Fønix fra Stavanger Ysteri - Økologisk blåmuggost med kvalitetstempelet gull fra VM 2023.

Skjenald fra Orkladal Ysteri  i Sør Trøndelag - myk kittost laget på lokal melk fra tre gårder.


Ostetilbehør

Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.


Nybakt brød - to typer


Aioli med sennep

LissEllas svenske dijon sennep


Pisket rørossmør

Med smak av urter etter sesong


Varmt:

Bresert oksekjake

Med timian og redusert rødvin. Toppet med nepe.


Andeconfit

Fra Gårdsand i Vestfold


Flaskegresskar og gulrotpuré

Smak av appelsin og brunet smør

Tilvalg til menyen

Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.

Ostekake

Hel kake. Ostekake med et lag med pasjonsfrukt. Kaken blir pyntet med mynte, bær, appelsin og pasjonsfrukt. Kaken holder til 12-15 personer.

Focaccia og smør

Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

Bringebærkake

Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.

Vegan nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar oppgir du dette, så ersattet vi varmmaten til dem med denne retten. (vegan får også veganlasagne)

Albóndigas

Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med tomatsaus. Kan bytte steam buns med kjøttboller uten ekstra kostnad.

Vegan lasagne

Vår lasagne lages med aubergine, gresskar, redusert tomatsaus og masse urter. Leveres varm i varmekasse.

bottom of page