top of page

3-retter okse

De beste nordiske råvarer satt sammen til 3-retters meny, som trenger kokk på stedet. Dette er vår mest eksklusive meny. Pris varierer etter antall. Fra 5 personer.

Meny info anchor

Dette er vår flotteste 3-rettere som trenger kokk på stedet. Fra 40 personer er kokk inkl. i prisen. Under dette antallet, ta kontakt for pris.


Merk at våre menyer med kokk er et eksklusivt tilbud. Vi kan tilby andre menyer på forespørsel.


Forrett

Sashimi med mangosalsa toppet med daikonsalat. Servert med soyaglace og rischips.


Hovedrett

Rosastekt okse indrefilet servert med sølvløk, pastinakkpuré og sesongens grønnsaker, fondantpotet og kraftig rødvinssaus.


Dessert

Dobbel moussekake med hvitsjokolade og bringebær serveres med karamellisert hvitsjokolade og bringebær. Toppet med pistasj og solbærsyletøy.

Tilvalg til menyen

Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.

Ostekake

Hel kake. Ostekake med et lag med pasjonsfrukt. Kaken blir pyntet med mynte, bær, appelsin og pasjonsfrukt. Kaken holder til 12-15 personer.

Bringebærkake

Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.

Ostetallerken

Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.

Focaccia og smør

Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

bottom of page