top of page

3-retter hjort

Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse om ønskelig.

Meny info anchor

Hjort må stekes 10 min i ovnen etter anvisning. Hovedrett serveres som fatservering.


Si ifra om du ønsker hovedretten levert på  engangs slik at du selv kan fordele på dine egene tallerkener eller fat. 


Forrett

Kamskjelltartar med frisk agurk og eplesalt, sprøtt brød og spirer.


Hovedrett

Rosastekt kronhjort indrefilet servert med sølvløk og sesongens grønnsaker, pastinakkpuré,  små urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og urter.


Dessert

Havtornmousse toppet med redusert havtorn. Blir servert med kjøkkenets sjokoladekonfekt. Toppet med sprø marengs og pistasj.

Tilvalg til menyen

Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.

Ostekake

Hel kake. Ostekake med et lag med pasjonsfrukt. Kaken blir pyntet med mynte, bær, appelsin og pasjonsfrukt. Kaken holder til 12-15 personer.

Bringebærkake

Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.

Ostetallerken

Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.

Focaccia og smør

Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

bottom of page